Μια μαθήτρια βιολίστρια του LFHED παίζει στο Γαλλικό Λύκειο της Βιέννης στα πλαίσια της «μουσικής περιπέτειας» OLFM

Από τις 2 έως τις 8 Φεβρουαρίου, η Νικολίνα Κάκκου, μαθήτρια της Γ᾽ Γυμνασίου του Ελληνικού Τμήματος ταξίδεψε στη Βιέννη στα πλαίσια της «μουσικής περιπέτειας» της Ορχήστρας των Γαλλικών Σχολείων του Κόσμου που διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά από την AEFE.

Η μαθήτριά μας, αφού επιλέχθηκε ανάμεσα σε 309 υποψήφιους, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στη διεθνή συνάντηση όπου 72 μουσικοί από 30 διαφορετικές εθνικότητες και προερχόμενοι από 42 χώρες συναντήθηκαν για μια εβδομάδα συλλογικής πρόβας, η οποία ολοκληρώθηκε με μια συναυλία στις 7 Φεβρουαρίου στο Στούντιο Μολιέρο του Γαλλικού Σχολείου της Βιέννης. Μια πρώτη προσπάθεια εν όψει της τελικής συναυλίας που πρόκειται να λάβει χώρα στις 25 Απριλίου του 2020 στο μεγάλο Auditorium της Radio France !

Για να ξαναζήσετε την πρώτη συναυλία της OLFM σε απευθείας μετάδοση ήχου και εικόνας στις 19.30 (ώρα Γαλλίας) από τους Διεθνείς Νέους Ρεπόρτερ (Jeunes Reporters Internationaux – JRI) του Γαλλικού Σχολείου της Βιέννης, ακολουθήστε τον σύνδεσμο :
Σχετικές αναρτήσεις