Το LFHED συνεχίζει να γράφει … Ιστορία
Το LFHED συνεχίζει να γράφει … Ιστορία

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ο 1ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ιστορίας της Ευρώπης και του Κόσμου - 20ος αιώνας.

Από το σχολείο μας συμμετείχαν περίπου 15 μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και 3 μαθητές της Β΄ Γυμνασίου υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των καθηγητριών τους Ειρήνης Αντωνοπούλου (Γ1,Γ3) Μαριλένας Παπαδοπούλου (Β1) και Νέλλης Παπαθανασίου (Γ2). Όλα τα παιδιά παρακολούθησαν με προσήλωση τα εντατικότατα μαθήματα Ιστορίας, για την κάλυψη της ύλης. Η επένδυσή τους στο μάθημα ήταν εκτός από απρόβλεπτα συγκινητική και ιδιαίτερα παραγωγική. Αυτό ήταν για εμάς, το απόλυτο κέρδος του διαγωνισμού και θεωρούμε όλους νικητές.

Τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:
- Ο μαθητής Σπηλιόπουλος Οδυσσέας (Γ3) βγήκε μέσα στους 5 πρώτους και παραλαμβάνει βραβείο.
- Οι μαθητές Λυπηρίδης Βασίλης (Γ2), Μιχαηλίδου Μαρία Ζωή (Γ3) και Αλλαγουέι Ιζαμπέλλα (Β1) λαμβάνουν τιμητική διάκριση.
 

Ένα μεγάλο «μπράβο!» στα παιδιά που διακρίθηκαν, γιατί εργάστηκαν μεθοδικά και αφοσιωμένα, δαπανώντας ώρες και καταβάλλοντας κόπο εκτός του σχολικού τους προγράμματος.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη τη μαθητική ομάδα που διαγωνίστηκε, για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την αφοσίωση που επέδειξε στο καθήκον του διαγωνισμού, που συμμετείχε.

Σχετικές αναρτήσεις