Κολλημένοι με την διάκριση οι μαθητές μας
  • Κολλημένοι με την διάκριση οι μαθητές μας-0
  • Κολλημένοι με την διάκριση οι μαθητές μας-1
  • Κολλημένοι με την διάκριση οι μαθητές μας-2
  • Κολλημένοι με την διάκριση οι μαθητές μας-3

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, ο τελικός στο διαγωνισμό των Young Business Talents. Για μια ακόμα φορά η σχολή μας διακρίθηκε ανάμεσα σε δεκάδες ομάδες. Ας δούμε πως μας τα περιγράφει ο καθηγητής οικονομικών της Σχολής μας, Δημήτρης Αναγνώστου :

"Πιστοί στο ραντεβού μας εδώ και 5 χρόνια δώσαμε και φέτος το παρόν μας στον τελικό του πανελλήνιου διαγωνισμού Young Business Talents.
Οι μαθητές μας Νικόλας Καρλής, Χριστόφορος Καούρας, Ορέστης Χαρίτος και Ντέιβιντ Καραχάλιος υπό την καθοδήγηση του καθηγητή των οικονομικών της Σχολής μας, Δημητρη Αναγνωστου κέρδισαν την πρώτη θέση στο όμιλο τους καθώς επίσης και ακόμη ένα βραβείο που τους κατατάσσει στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας ανάμεσα σε πάνω από 2000 συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες.
Η δεύτερή ομάδα μας με τις μαθήτριες της Α λυκείου Βατζέλη Αναστασία, Δημητροπούλου Ευφροσύνη, Μίτσιου Χριστίνα και Πετροπούλου Δώρα, πραγματοποίησε επίσης πολύ καλή εμφάνιση τερματίζοντας τελικά μετά από σκληρή μάχη στη δεύτερη θέση του ομίλου της. Ήταν για ακόμη μια χρονιά μια πολύ εποικοδομητική εμπειρία που κράτησε πάνω από 5 μίνες και κατέληξε γι ακόμη μια φορά σε σπουδαίες επιτυχίες ! Μπράβο σε όλους και του χρόνου ακόμη ψηλότερα !!!"
 
Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα μετά από 3 "εικονικά" χρόνια δραστηριότητας των εταιρειών όπου φαίνεται η πορεία της Σχολής μας μέσα από τις εταιρίες όλων των μαθητών μας που συμμετείχαν με εικονικές εταιρίες  όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα :
 

Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και φέτος στο διαγωνισμό, ένα μπράβο σε αυτούς που διακρίθηκαν και φυσικά στον κ Δημήτρη Αναγνώστου που για πέμπτη συνεχή χρονιά στηρίζει και υποστηρίζει τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση.

Σχετικές αναρτήσεις