Εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα της σχολής

Η πρόσβαση στο Σχολείο από την αποκαλούμενη «Κύρια Είσοδο» επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στους μαθητές που παίρνουν το σχολικό λεωφορείο, στους μαθητές του Λυκείου καθώς και στο προσωπικό του Σχολείου. Οι μαθητές που έρχονται με τα πόδια ή αυτοί τους οποίους φέρνουν οι γονείς τους με αυτοκίνητο, πρέπει να περάσουν από την είσοδο της οδού Δροσίνη. Κανένας γονέας δεν μπορεί να μπει σε αυτήν την αυλή, εκτός και εάν φέρει κάρτα επισκέπτη.

Οι γονείς που επιθυμούν πρόσβαση στις διάφορες υπηρεσίες (οικονομική διεύθυνση, γραμματείες, ιατρείο, γραφείο Σχολικής Ζωής), πρέπει να περάσουν από την κύρια είσοδο. Οφείλουν να δηλώσουν στο θυρωρείο την ταυτότητά τους και τον προορισμό τους, καθώς και να φορούν την σχετική κάρτα επισκέπτη (που θα τους δίνεται στην είσοδο και την οποία θα επιστρέφουν κατά την έξοδό τους). Απαγορεύεται στους γονείς να κυκλοφορούν στους διαδρόμους των σχολικών τάξεων.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

και ΠΡΟΣΒΑΣΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κύρια Είσοδος (Θυρωρείο)

07:45

18:30

Πρόσβαση

από το Νηπιαγωγείο

07:45 έως 08:30 και 15:25 έως 15:45 (Δευτέρα) – 14:25 έως 14:45 (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή)

Πρόσβαση

από την οδό Δροσίνη

07:45 έως 08:10 (κάθε πρωί) και 15:25 έως 15:45 (Δευτέρα)

14:25 έως 14:45 (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή)

16:25 έως 16:45 (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή)

Οι χώροι μπορούν να είναι ανοιχτοί και πέραν των προαναφερόμενων ωραρίων για διάφορες συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις, διαλέξεις, συνεδριάσεις, συναυλίες ή παραστάσεις μαθητών. Σε αυτήν την περίπτωση, οι γονείς έχουν την πλήρη ευθύνη για τα παιδιά τους όσο κυκλοφορούν στο Σχολείο.