Οι μαθητές μας και από τα δύο τμήματα προετοιμάζονται για το Euro Parlement Palma
  • Οι μαθητές μας και από τα δύο τμήματα προετοιμάζονται για το Euro Parlement Palma-0
  • Οι μαθητές μας και από τα δύο τμήματα προετοιμάζονται για το Euro Parlement Palma-1
  • Οι μαθητές μας και από τα δύο τμήματα προετοιμάζονται για το Euro Parlement Palma-2
  • Οι μαθητές μας και από τα δύο τμήματα προετοιμάζονται για το Euro Parlement Palma-3
  • Οι μαθητές μας και από τα δύο τμήματα προετοιμάζονται για το Euro Parlement Palma-4
  • Οι μαθητές μας και από τα δύο τμήματα προετοιμάζονται για το Euro Parlement Palma-5

Είναι γεγονός ότι μαθητές του LFHED καθώς και οι καθηγητές που τους στηρίζουν έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη για τους διαγωνισμούς ευγλωττίας. Έτσι, ακόμη και σε περιόδους Covid, οι μαθητές μας συνεχίζουν να επενδύουν σε αυτά τα πρότζεκτ.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, οι μαθητές του γυμνασίου του Γαλλικού τμήματος συμμετείχαν στο PALMUN. Αυτή τη φορά, είναι η σειρά των 11 μαθητών της 3ème ΟΙΒ και των 9 μαθητών της Γ' Γυμνασίου και της Α' Λυκείου του Ελληνικού τμήματος να συμμετάσχουν στο Euro Parlement Palma που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Μαΐου 2021.

Μέχρι τότε, οι μαθητές θα διδάσκονται από την κα Mourier, καθηγήτρια ιστορίας και γεωγραφίας του OIB του Γαλλικού Τμήματος, με την βοήθεια της κας Asfi και της κας Τσιτσιπής, που είναι και οι δύο καθηγήτριες FLE του Ελληνικού τμήματος. Επίσης θα τους επιβλέπει ο κ. Τσαγκούρη, βοηθητικός CPE, μία ώρα την εβδομάδα.

Αναμένεται να γίνουν συζητήσεις μέσω τηλεδιασκέψης μεταξύ μαθητών και ευρωβουλευτών, με στόχο τη σωστή προετοιμασία των μαθητών. Μέσω της συνεργασίας, η ομάδα εργασίας ενσαρκώνει πλήρως το πώς να « ζούμε όλοι μαζί » στο σχολείο μας.

Σχετικές αναρτήσεις