Ευχαριστίες από τον Πρόεδρο της APE - Καρναβάλι 2020
Ευχαριστίες από τον Πρόεδρο της APE - Καρναβάλι 2020

Αγαπητοί γονείς,

Το καρναβάλι 2020 του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου (APE) μόλις έληξε και για άλλη μία χρονιά σημείωσε μεγάλη επιτυχία με περισσότερους από 700 επισκέπτες.

Εκ μέρους της επιτροπής της APE, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που συνεισέφεραν στην επιτυχία της εκδήλωσης, προσφέροντας φαγητό για τον μπουφέ ή/και συμμετέχοντας στην οργάνωση και στην καλή διεκπεραίωση της γιορτής. Στο σύνολο, πάνω από 30 από εσάς υπήρξαν στους εθελοντές.

Ένα θερμό ευχαριστώ και σε όλους εσάς, για τη συμμετοχή σας με τα παιδιά σας ώστε αυτή η γιορτή του Καρναβαλιού να παραμείνει σταθερή ανάμνηση από το πέρασμά τους στην Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά.

Επιπλέον, θα διανείμουμε πιστοποιητικά συμμετοχής σε περισσότερους από 50 μαθητές του σχολείου που είχαν καθοριστική συνεισφορά στην επιτυχία του Καρναβαλιού 2020. Συγχαρητήρια για την εθελοντική τους δράση.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά εξαιρετικές χειμερινές διακοπές και σας καλούμε όλους να γίνετε μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (APE) που συνιστά τον εκπρόσωπό σας για όλα τα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών σας στην Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά.

Gilles Gambade
Πρόεδρος της APE
Για να γίνετε μέλος : info@ape.gr
Σχετικές αναρτήσεις