Το έργο « Every scientist speaks greek » που πραγματοποιήθηκε από μαθητές του LFHED λαμβάνει την « Εθνική Ετικέτα Ποιότητας »
Το έργο « Every scientist speaks greek » που πραγματοποιήθηκε από μαθητές του LFHED λαμβάνει την « Εθνική Ετικέτα Ποιότητας »

Το έργο « Every scientist speaks greek » που πραγματοποιήθηκε πέρυσι κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τους μαθητές του DNL (σήμερα στην 1ère / Β΄Λυκείου) έλαβε την «Εθνική ετικέτα ποιότητας»

Αυτό το σήμα ποιότητας αναγνωρίζει την αριστεία των δραστηριοτήτων eTwinning των εκπαιδευτικών και των σχολείων, δείχνοντας στους μαθητές ότι οι προσπάθειές τους αναγνωρίζονται. Επιπλέον, αυτή η ετικέτα πιστοποιεί τη δέσμευση του σχολείου ως προς την ποιότητα και τη διεύρυνση συνεργασιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το έργο « Every scientist speaks greek » αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον παράδειγμα γνωριμίας της ελληνικής γλώσσας μέσα από την ετυμολογία επιστημονικών όρων.

Στα θετικά στοιχεία του έργου ήταν:
- οι πολύ καλές δημιουργίες των μαθητών (βίντεο παρουσιάσεων, αφίσες και κείμενα)
- η παρουσίαση των χωρών και τα μετέπειτα παιχνίδια
- η δημιουργική ενασχόληση των μαθητών εν μέσω πανδημίας
 

Για να ανακαλύψετε το έργο που πραγματοποιήθηκε πέρυσι από τους μαθητές μας, μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://lfh.edu.gr/projet-every-scientist-speaks-greek-nos-eleves-presentent-leur-lycee-leurs-collegues-belges

Σχετικές αναρτήσεις