Εκδήλωση – συζήτηση με με θέμα «Ο Αθλητισμός είναι πολιτισμός».
  • Εκδήλωση – συζήτηση με με θέμα «Ο Αθλητισμός είναι πολιτισμός».-0
  • Εκδήλωση – συζήτηση με με θέμα «Ο Αθλητισμός είναι πολιτισμός».-1
  • Εκδήλωση – συζήτηση με με θέμα «Ο Αθλητισμός είναι πολιτισμός».-2

Σήμερα στις 24 Ιανουαρίου 2017 ο διεθνής μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Δημήτρης Μαυροειδής επισκέφτηκε την Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά και συμμετείχε στην εκδήλωση – συζήτηση που οργάνωσαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής και οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της Σχολής με θέμα «Ο Αθλητισμός είναι πολιτισμός».

Η εκδήλωση  δε θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς  την παρουσία του Δημήτρη Μαυροειδή, που συνομίλησε και  «ανακρίθηκε»  για ώρες από τους μαθητές και τις μαθήτριες  της Σχολής. Ο αθλητής αξιοποιώντας τις προσωπικές του εμπειρίες από τον πρωταθλητισμό και την Ιατρική, έδωσε πολλές απαντήσεις  σε σχετικά θέματα, όπως η αξία του αθλητισμού, οι υποχρεώσεις του πρωταθλητισμού και κυρίως η  σύνδεση των δύο αυτών εννοιών με την  σταθερή ανάγκη της νέας γενιάς  για  παιδεία και μόρφωση.

Η Ελληνογαλλική  Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά ευχαριστεί θερμά τον εκλεχτό διεθνή μπασκετμπολίστα Δημήτρη Μαυροειδή  για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση των μαθητών της και παράλληλα ευχαριστεί την ΚΑΕ ΑΕΚ για τις διευκολύνσεις που παρείχε στον παίκτη προκειμένου να δώσει το παρών στην εκδήλωση.

http://tinyurl.com/hf85vbw

http://tinyurl.com/hlqcxet

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/1037710/sta-thrania-o-mayroeidis-pics

 

Σχετικές αναρτήσεις