5η διοργάνωση της Grande Course του LFHED

Την Κυριακή 13 Μαρτίου, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, πραγματοποιήθηκε η 5η διοργάνωση της Grande Course του LFHED. Μια στιγμή πραγματικής χαράς αφού επιτέλους συναντηθήκαμε με αφορμή ένα αθλητικό γεγονός μετά από δύο ολόκληρα χρόνια πανδημίας!

Ο αγώνας πρόσφερε φέτος δύο διαδρομές στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη «Κυνηγού»:
  • Ορεινός αγώνας 11.000 μέτρων (άσφαλτος και χωματόδρομος + 400 μέτρα μονοπάτι)
  • Αγώνας crosscountry 4800 μέτρων (άσφαλτος και χωματόδρομος)
 

Οι μαθητές του LFHED όχι μόνο συμμετείχαν στον αγώνα, αλλά ήταν επίσης υπεύθυνοι για το περίπτερο υποδοχής, καθώς και για την απονομή των μεταλλίων στους δρομείς που τερμάτιζαν.

Επιπλέον, σε όλο το μήκος της Grande Course είχαν τοποθετηθεί εθελοντές οι οποίοι ενθάρρυναν τους δρομείς παίζοντας κρουστά, και, μετά τον τερματισμό, μοίρασαν νερό και φρούτα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτήν την 5η διοργάνωση της Grande Course καθώς και στους διοργανωτές, τους εθελοντές και τους μαθητές μας.

Ραντεβού την επόμενη χρονιά!

Για να δείτε τα ονόματα των νικητών της Grande Course, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.runningnews.gr/mitem.php?id=51401

Για περισσότερες φωτογραφίες, ανατρέξτε στο επίσημο facebook της Grande Course του LFHED: https://www.facebook.com/LaGrandeCourse/

Σχετικές αναρτήσεις