Στο θέατρο του LFHED, το Cabaret είναι της μόδας !
  • Στο θέατρο του LFHED, το Cabaret είναι της μόδας !-0
  • Στο θέατρο του LFHED, το Cabaret είναι της μόδας !-1
  • Στο θέατρο του LFHED, το Cabaret είναι της μόδας !-2

Τη σχολική χρονιά 2020/2021, το καμπαρέ είναι της μόδας στο LFHED! Διάζώσης ή εξ αποστάσεως, συνοδευόμενοι από την δασκάλα τους Joëlle Montech, οι μαθητές θεάτρου της 2nde (Α’ Λυκείου) και της 4ème (B’ Γυμνασίου) εργάζονται πάνω στην έννοια του θεάτρου καμπαρέ.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2020, οι μαθητές της 2nde ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον αθηναϊκόθίασοΔιόνυσος και Απόλλωνας, για μια ανοιχτή ζουμ παράσταση με τίτλο «Μια συνάντηση καλλιτεχνών τύπου καμπαρέ» στην οποία συμμετείχαν καλλιτέχνες από Γαλλία, Ελλάδα, Καναδά, Χιλή, Βραζιλία και Ρωσία. Οι μαθητές παρουσίασαν τη δουλειά τους ως ηθοποιοί του καμπαρέ online και ζωντανά.

Τον Ιανουάριο, οι μαθητές της 4ème κάλεσαν τους θεατές να απολαύσουν εξ αποστάσεως το « Cabaret des mots»,  ελεύθερα εμπνευσμένο από το κείμενο του Mateï Visniec.

Πάρα το γεγονός ότι γίνονται εξ αποστάσεως και τις συνθήκες που επιβάλλονται από την εποχή, οι παραστάσεις αυτές είναι περισσότερο από ζωντανές! Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στους καθηγητές θεάτρου για την επιμονή και την καλλιτεχνική τους καθοδήγηση.

Σχετικές αναρτήσεις