Μερικές μέρες ακόμα για να δηλώσετε συμμετοχή στον 2ο αγώνα δρόμου της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά "La Grande Course".
  • Μερικές μέρες ακόμα για να δηλώσετε συμμετοχή στον 2ο αγώνα δρόμου της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά "La Grande Course".-0
  • Μερικές μέρες ακόμα για να δηλώσετε συμμετοχή στον 2ο αγώνα δρόμου της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά "La Grande Course".-1
  • Μερικές μέρες ακόμα για να δηλώσετε συμμετοχή στον 2ο αγώνα δρόμου της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά "La Grande Course".-2

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στις 9.00 π.μ. θα διεξαχθεί ο 2ος αγώνας δρόμου της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά "La Grande Course".

Ο αγώνας των 5300μ αφορά ενήλικες και μαθητές Λυκείου, οι οποίοι όμως για να τρέξουν χρειάζονται τη γραπτή συγκατάθεση του κηδεμόνα τους. Παράλληλα, θα διεξαχθεί αγώνας 800μ για παιδιά Γυμνασίου με ώρα έναρξης 9.05 π.μ. ο οποίος θα είναι δωρεάν. Η εγγραφή για όλους τους ενήλικες (ενδιαφερόμενοι αθλητές και γονείς μαθητών) αλλά και τα παιδιά λυκείου εκτός Ελληνογαλλικής θα γίνεται μέσω της φόρμας που διατίθεται στα σχετικά δρομικά sites στο ίντερνετ (πχ www.runningnews.gr κτλ) ή κλικάροντας στο παρακάτω link.

Για τους ενήλικες και τα παιδιά Λυκείου εκτός Σχολής το κόστος ανέρχεται στα 5€ + 5€ αν επιθυμούν το τεχνικό μπλουζάκι που φτιάχτηκε ειδικά για τον αγώνα.
 
Για τους μαθητές Λυκείου της Σχολής και το Προσωπικό, το κόστος ανέρχεται στα 2€ + 5€ αν επιθυμούν το τεχνικό μπλουζάκι το οποίο θα καταβάλλουν στους διοργανωτές όταν παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής. Παρόλα αυτά θα πρέπει να εγγραφούν κανονικά κλικάροντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Ομοίως και οι μαθητές του Γυμνασίου που θα συμμετάσχουν χωρίς χρέωση (ή 5€ αν επιθυμούν το τεχνικό μπλουζάκι) θα πρέπει και αυτοί να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής τους στον παρακάτω σύνδεσμο.
Σχετικές αναρτήσεις