Φόρο τιμής στον Κωνσταντίνο Δεκαβάλλα, αρχιτέκτονα της Ελληνογαλλικής σχολής Ευγένιος Ντελακρουά
  • Φόρο τιμής στον Κωνσταντίνο Δεκαβάλλα, αρχιτέκτονα της Ελληνογαλλικής σχολής Ευγένιος Ντελακρουά-0
  • Φόρο τιμής στον Κωνσταντίνο Δεκαβάλλα, αρχιτέκτονα της Ελληνογαλλικής σχολής Ευγένιος Ντελακρουά-1

Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Κωνσταντίνος Δεκαβάλλας, αρχιτέκτονας της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά και καθηγητής Πανεπιστημίου με διεθνή φήμη, έφυγε από κοντά μας. Για να του αποτίσουμε φόρο τιμής, δημοσιεύουμε τη μαρτυρία της πρώην συναδέλφου μας στο λογιστήριο, κας Μαριάννας Καραβασίλη :

"Από τον εκλιπόντα καθηγητή που ευτύχησε να μακροημερεύσει κρατώ στη μνήμη μου τις- επί σειρά ετών- ετήσιες επισκέψεις στο LFHED, το οποίο με καμάρι έδειχνε στην ομάδα των φοιτητών που έφερνε μαζί. Η ξενάγηση ολοκληρωνόταν στον διάδρομο του λογιστηρίου (έξω από το γραφείο μου). Εκεί βρισκόταν η τεράστια μακέτα του σχολείου σε πλήρη ανάπτυξη. Και με τα κτήρια που επρόκειτο να υλοποιηθούν. Ο καθηγητής, ευγενής, ψηλός και ευθυτενής απαντούσε στις ερωτήσεις των φοιτητών για αυτό το κτήριο το οποίο θεωρούσε καμάρι του, τόσο για την οικονομία του χώρου, τις "κρεμαστές" αυλές, την εντυπωσιακή και πολυχρηστική είσοδό του και άλλα".

Για περισσότερες φωτογραφίες, επισκεφτείτε την σελίδα facebook των αποφοίτων του LFH : https://www.facebook.com/alumni.lfh

Σχετικές αναρτήσεις