Επίσημα νέα: το Σχολείο μας ανοίγει τις πόρτες του στους μαθητές Νηπιαγωγείου & Δημοτικού!
  • Επίσημα νέα: το Σχολείο μας ανοίγει τις πόρτες του στους μαθητές Νηπιαγωγείου & Δημοτικού!-0
  • Επίσημα νέα: το Σχολείο μας ανοίγει τις πόρτες του στους μαθητές Νηπιαγωγείου & Δημοτικού!-1
  • Επίσημα νέα: το Σχολείο μας ανοίγει τις πόρτες του στους μαθητές Νηπιαγωγείου & Δημοτικού!-2
  • Επίσημα νέα: το Σχολείο μας ανοίγει τις πόρτες του στους μαθητές Νηπιαγωγείου & Δημοτικού!-3
  • Επίσημα νέα: το Σχολείο μας ανοίγει τις πόρτες του στους μαθητές Νηπιαγωγείου & Δημοτικού!-4

Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου το Σχολείο μας θα υποδεχθεί τους πιο μικρούς μαθητές του, με βάση το ίδιο πρωτόκολο και την ίδια διαδικασία που ακολούθησαν οι μεγαλύτεροι συμμαθητές τους στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο: οι μαθητές θα προσέρχονται στο Σχολείο εναλλάξ, μέρα παρά μέρα. Κατά την είσοδό τους θα λαμβάνουν οδηγίες στο πλύσιμο των χεριών με αντισηπτικό διάλυμα και μετά θα γίνεται θερμομέτρηση.

Η Διεύθυνση του Σχολείου, η Υπηρεσία Υγιεινής και Ασφάλειας, καθώς και το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό μετείχαν σε σύσκεψη την Πέμπτη 28 Μαΐου, για να προετοιμάσουν και να ανακοινώσουν τις πρακτικές πτυχές της επαναλειτουργίας των εκκπαιδευτικών δομών της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Την Παρασκευή 29 Μαΐου η Διεύθυνση υποδέχεται τους εκπαιδευτικούς Νηπιαγωγείου και Δημοτικού για να τους μεταφέρει τις απαραίτητες οδηγίες και συστάσεις οι οποίες είναι σύμφωνες με τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπει το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας.

Η επαναλειτουργία των εκπαιδευτικών δομών, για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό συμπίπτει με την επανέναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας σχολικών λεωφορείων για το Σχολείο μας. 20 από τις 23 συνολικά σχολικές γραμμές θα ξαναξεκινήσουν τα δρομολόγιά τους, για τη μεταφορά των μαθητών από το σπίτι στο Σχολείο. Έτσι θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε τη μεταφορά των πιο μικρών μαθητών μας και θα δοθεί ταυτόχρονα η ευκαιρία να επιστρέψουν και πάλι στα σχολικά λεωφορεία οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, που το χρειάζονταν.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα εντός των σχολικών λεωφορείων.

Παρά τις δυσκολίες που επιβάλλουν οι νέες συνθήκες, το προσωπικό της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά, καθώς και η Διεύθυνση παραμένουμε αισιόδοξοι, περιμένοντας με μεγάλη χαρά να ξαναδούμε τους μικρούς μας μαθητές να ξεκινούν και πάλι την κοινωνική και σχολική ζωή τους με χαμόγελο!

Καλή επιστροφή στις σχολικές αίθουσες σε όλους τους μαθητές μας!

Σχετικές αναρτήσεις