Τριήμερη εκδρομή για αθλητικές δραστηριότητες στη φύση

Ένα συναρπαστικό τριήμερο, γεμάτο δράση κι εμπειρίες, έζησαν οι μαθητές του Σχολείου μας, Ελληνικού και Γαλλικού τμήματος,  που συμμετείχαν στην εκδρομή για αθλητικές δραστηριότητες στη φύση, στην περιοχή του Καρπενησίου, κατά τη διάρκεια των διακοπών του Οκτωβρίου.

Το φιλόξενο και γραφικό χωριό των Κορυσχάδων, το γεμάτο ιστορικές μνήμες, μας αγκάλιασε και μας προσέφερε στιγμές ηρεμίας μέσα  σε ένα περιβάλλον ασύγκριτου φυσικού κάλλους. Οι δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαμε μας ενεργοποίησαν, μας τόνισαν το ηθικό και ισχυροποίησαν ακόμη περισσότερο το ομαδικό μας πνεύμα.

Κάνοντας μία σύντομη αναφορά στις δραστηριότητες   θα σταθούμε στην πεζοπορία στο πανέμορφο Μικρό χωριό, που συνδυάστηκε με κυνήγι θησαυρού και προσανατολισμό, στη διάσχιση φαραγγιού με αναρριχητικό εξοπλισμό (via ferrata), μέσα στο εντυπωσιακό και επιβλητικό φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς, στο rappel και το flying fox στη μεγάλη γέφυρα στα Διπόταμα και στο rafting, μία δραστηριότητα γεμάτη έντονες στιγμές και συγκινήσεις, στον ορμητικό ποταμό Τρικεριώτη, σε ένα τοπίο υπέροχο, γνωστό για τη μοναδικότητά του.

Όλοι μας γυρίσαμε ενθουσιασμένοι και αναζωογονημένοι, με ανεξίτηλες εικόνες και εμπειρίες και αναμένουμε με ιδιαίτερη προσμονή τις χειμερινές διακοπές για την επόμενη εξόρμηση στο βουνό.

Postes en rapport