Πρόσκληση στην Ημέρα Σταδιοδρομίας 2023
Πρόσκληση στην Ημέρα Σταδιοδρομίας 2023

Αγαπητές/οι απόφοιτοι, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Το σχολείο μας έχει τη χαρά να διοργανώσει την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 για ακόμα μια χρονιά την Ημέρα Σταδιοδρομίας από τις 9.00 έως τις 14.30.

Σας προσκαλούμε να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για να μιλήσετε στους μαθητές μας σχετικά με τις σπουδές και το επάγγελμά σας και να απαντήσετε στις ερωτήσεις τους.

Συγκεκριμένα, θα κληθείτε να μιλήσετε σε κάποια τμήματα μαθητών Γ' Γυμνασίου, Α' και Β' Λυκείου. Οι μαθητές σε κάθε τμήμα είναι περίπου 25 και η ομιλία σε κάθε τμήμα διαρκεί περίπου 20-25 λεπτά. Συνήθως προσπαθούμε κάθε συμμετέχων/ουσα να μην μιλάει σε περισσότερα από 3 τμήματα (για λόγους οικονομίας χρόνου). Συνολικά, λοιπόν, θα χρειαστεί να αφιερώσετε εκείνη την ημέρα περίπου 2 ώρες. Δεν χρειάζεται να έχετε προετοιμάσει κάποια παρουσίαση, αν όμως επιθυμείτε, η κάθε τάξη έχει υπολογιστή με σύνδεση στο ίντερνετ, ηχεία και προτζέκτορα.

Στηριζόμαστε στο παράδειγμα σας για τους νυν μαθητές μας και γι' αυτό θα εκτιμούσαμε, αν συμπληρώνατε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο ως τις 10/11.

https://forms.office.com/e/AvLPducZeF

Postes en rapport