ΧριστουγεννιάτΟΙΚΟ Πανηγύρι του Συλλόγου Γονέων του Ελληνικού Τμήματος

Την Κυριακή 11.12 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το ΧριστουγεννιάτΟΙΚΟ Πανηγύρι του Ελληνικού Τμήματος που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων σε συνεργασία με τους μαθητές του σχολείου.

Το πανηγύρι επικοινωνήθηκε με αφίσα που προκρίθηκε σε συνέχεια διαγωνισμού. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό δώρο.

Υποστηρίχθηκε από Εργαστήρι δημιουργικής επαναχρησιμοποίησης και φιλοξένησε:
  • δράση του 15μελούς για συμμετοχή του περιοδικού δρόμου «Σχεδία»
  • πάγκο των αποφοίτων του σχολείου μας
  • πάγκο της ΜΟm
  • πάγκο με βιβλία και επιτραπέζια τα οποία αγόρασε ο Σύλλογος Γονέων, προς ενίσχυση των ταμείων των τάξεων και στη συνέχεια πώλησε στους επισκέπτες και δώρισε στην πρωτοβουλία που οργανώνει η κα. Παρίτση για το "Χαμόγελο του παιδιού"
 

Το μπουφέ και τη μουσική επένδυση του πανηγυριού οργάνωσε και διαχειρίστηκε με πολύ καλή διάθεση η ΣΤ’.

Καθηγητές, μαθητές και γονείς τραγούδησαν τα κάλαντα, ενώ απόφοιτοι και μαθητές τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στους πάγκους οι μαθητές αντάλλαξαν ευφάνταστες δημιουργίες τους και παρείχαν υπηρεσίες με παιχνίδια κ.α. που ενθουσίασαν τους επισκέπτες.

Μέσα στο πλαίσιο της επανάχρησης και της αποπλαστικοποίησης, σε όλο το πανηγύρι χρησιμοποιήθηκαν υφασμάτινες τσάντες που περίσσεψαν από το περσινό πανηγύρι, ενώ διατέθηκαν και κασετίνες που προέκυψαν από την επαναχρησιμοποίηση του περσινού "μπάνερ" αποφοίτησης.

Για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Postes en rapport