Η Grande Course του LFHED, γεμάτη αθλητισμό, φύση και χαρά! Το Grande Course 2026 αποτέλεσε μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση της Ελληνογαλλικής Σχολής Αγίας Παρασκευής Ευγένιος Ντελακρουά, γεμάτη ενέργεια, συμμετοχή και χαμόγελα. Με τη συμβολή των διοργανωτών κ. Μπουρλή και κ. Αναγνώστου, αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια των μαθητών-εθελοντών, ο αγώνας συγκέντρωσε πλήθος δρομέων κάθε ηλικίας.
Η διοργάνωση περιλάμβανε δύο διαδρομές: έναν αγώνα 5 χιλιομέτρων, ιδανικό για νέους αθλητές και αρχάριους, και έναν πιο απαιτητικό αγώνα 11 χιλιομέτρων, που συνδύαζε χωματόδρομο και μονοπάτι για πιο έμπειρους δρομείς. Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν μαζί, πολλές φορές παιδιά δίπλα στους γονείς τους, δημιουργώντας μια ζεστή και ενωτική ατμόσφαιρα.
Πέρα από τον αθλητισμό, το Grande Course 2026 έφερε όλους πιο κοντά στη φύση, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν το φυσικό τοπίο και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία συνεργασίας, προσπάθειας και χαράς !
Για το λάβετε το ενημερωτικό μας δελτίοΕγγραφείτε παρακάτω.
Κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί, επιβεβαιώνετε ότι γνωρίζετε τα εξής η πολιτική απορρήτου μας.