Καλή καινούργια σχολική χρονιά 2016/2017 !

Ελπίζουμε ότι όλες και όλοι ξαναβρίσκουμε το όμορφο σχολείο μας χαρούμενοι αυτές τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου. Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αυτό το καλοκαίρι το ανανέωσαν και το ομόρφυναν – κι αυτό είναι μόνο η αρχή!

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό μας που συνέβαλε με τρόπο ώστε να τελειώσουν έγκαιρα αυτές οι εργασίες και να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στο σχολείο στις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε όλα τα επίπεδα.

Αυτή τη Δευτέρα υποδεχθήκαμε τους μαθητές μας για μια χρονιά σχολική, όπου θα θέσουμε τις βάσεις για καινούργια προγράμματα και καινοτομίες στα πλαίσια του αναμορφωμένου προγράμματος στο γυμνάσιο του γαλλικού τμήματος και παιδαγωγικές καινοτόμους δράσεις στο ελληνικό τμήμα. Η θέλησή μας είναι να συνεχίσουμε την ενεργό και λαμπρή συνεργασία ανάμεσα στα δυο τμήματα, που μοιράζονται ένα κοινό Σχέδιο Δράσης της Σχολής, αλλά και  να αναπτύξουμε το Στεγαστικό Σχέδιο του σχολείου μας.

Προστέθηκαν 15 νέα άτομα  στο προσωπικό της Σχολής, τα οποία και καλωσορίζουμε, όπως επίσης και τους 300 περίπου νέους μαθητές μας.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη χαρά και ικανοποίηση.

Καλή καινούργια σχολική χρονιά 2016/2017 !