Χειμερινή αθλητική εβδομάδα : 25 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου

Αθλητικό κέντρο «SEVEN»

Με στόχο να διαφοροποιήσουμε και να εμπλουτίσουμε τις προτάσεις αναψυχής για τους μαθητές κατά την διάρκεια των χειμερινών διακοπών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την οργάνωση μιας  αθλητικής εβδομάδας, με ομαδικά αθλήματα εσωτερικού χώρου.

Η πρόταση απευθύνεται στους μαθητές του δημοτικού και του γυμνασίου, και είναι δομημένη σε τρεις ηλιακές ομάδες (μικροί 1η+2α +3η δημοτικού, μεσαίοι 4η+5η+6η δημοτικού , και μεγάλοι  1η+2α+3η γυμνασίου), οι οποίες πλαισιώνονται από προπονητές μπάσκετ, χάντμπολ και ποδοσφαίρου σάλας, μέσα σε καινούργιες κλειστές και θερμαινόμενες αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή της Ανθούσας ( SEVEN sports club : https://sevensportsclub.gr/ ).  

Μέσα σ’ένα φιλικό και παιδαγωγικό περιβάλλον, οι μαθητές θα μπορέσουν να βελτιώσουν τεχνικά τις ατομικές τους επιδεξιότητες σε όλα τα παραπάνω αθλήματα, όπως επίσης  και να συνεργαστούν ομαδικά και υπεύθυνα  στα διάφορα παιχνίδια και τουρνουά .

Η αθλητική εβδομάδα προτείνεται στην τιμή των 150 ευρώ και συμπεριλαμβάνει:

Την πλαισίωση και προπόνηση των μαθητών από τις 09:00 έως τις 15:30, από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 1 Μαρτίου.

Την μεταφορά, με ιδιωτικό λεωφορείο, των συμμετεχόντων από την Ελληνογαλλική σχολή στο club και την επιστροφή τους (αναχώρηση στις 08 :40 και επιστροφή στις 16:00)

Το μεσημεριανό γεύμα (όπως επίσης και το δεκατιανό με το απογευματινό) και την ιατρική υποστήριξη καθ’ όλη την εβδομάδα των δραστηριοτήτων.

Η εγγραφή γίνεται μόνο ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του σχολείου, και αρχίζει στις 26 Ιανουαρίου (προσοχή, περιορισμένες θέσεις στα 60 άτομα σύμφωνα με την χρονολογική λήψη της εγγραφή σας).

Υπεύθυνος προγράμματος και πληροφορίες : ΖΑΧΑΡΙΑΣ Γιαννης - 6937086670