Χειμερινή αθλητική εβδομάδα : 24 με 28 Φεβρουαρίου 2020

Αθλητικό κέντρο «SEVEN»

Με στόχο να διαφοροποιήσουμε και να εμπλουτίσουμε τις προτάσεις αναψυχής για τους μαθητές κατά την διάρκεια των χειμερινών διακοπών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την οργάνωση μιας  αθλητικής εβδομάδας, με ομαδικά αθλήματα εσωτερικού χώρου.

Με στόχο να διαφοροποιήσουμε και να εμπλουτίσουμε τις προτάσεις αναψυχής για τους μαθητές κατά την διάρκεια των χειμερινών διακοπών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την οργάνωση μιας αθλητικής εβδομάδας, με ομαδικά αθλήματα εσωτερικού χώρου.

Η πρόταση απευθύνεται στους μαθητές του δημοτικού και του γυμνασίου, και είναι δομημένη σε δυο ηλιακές ομάδες (μικροί /3η+ 4η+5η δημοτικού , και μεγάλοι/ κολλέγιο και γυμνάσιο ), οι οποίες πλαισιώνονται από προπονητές μπάσκετ, και πάντελ, μέσα σε καινούργιες (κλειστές και θερμαινόμενες για το μπάσκετ) αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή της Ανθούσας ( SEVEN sports club : https://sevensportsclub.gr/ ).  

Μέσα σ’ένα φιλικό και παιδαγωγικό περιβάλλον, οι μαθητές θα μπορέσουν να βελτιώσουν τεχνικά τις ατομικές τους επιδεξιότητες, όπως επίσης και να συνεργαστούν ομαδικά και υπεύθυνα στα διάφορα παιχνίδια και τουρνουά .

Η αθλητική εβδομάδα προτείνεται στην τιμή των 150 ευρώ και συμπεριλαμβάνει:

Την πλαισίωση και προπόνηση των μαθητών από τις 08:30 έως τις 15:30, από την Δευτέρα 24 έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Το μεσημεριανό γεύμα (όπως επίσης και το δεκατιανό με το απογευματινό) και την ιατρική υποστήριξη καθ’ όλη την εβδομάδα των δραστηριοτήτων.

Την μεταφορά, με ιδιωτικό λεωφορείο, των συμμετεχόντων από την Ελληνογαλλική σχολή στο club και την επιστροφή τους (αναχώρηση στις 08 :40 και επιστροφή στις 15:30)

(Δεν προβλέπεται σχολική μεταφορά, οι γονείς πρέπει να φέρουν τα παιδιά τους στην είσοδο της Σχολής η κατευθείαν στις εγκαταστάσεις του club)

Η εγγραφή γίνεται μόνο ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του σχολείου, και αρχίζει στις 26 Ιανουαρίου (προσοχή, περιορισμένες θέσεις στα 50 άτομα σύμφωνα με την χρονολογική λήψη της εγγραφή σας).

Σας ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, και σας επιβεβαιώνουμε την δέσμευση μας στις αξίες και στους στόχους της Σχολής μας.