ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ για πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ - ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΤΕΣ

Αγαπητοί Γονείς, 

Αγαπητοί Μαθητές,  

Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ, όλοι οι μαθητές της Γ’ Λυκείου πρέπει να υποβάλουν Αίτηση – Δήλωση, από την Τετάρτη 25 ως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 σύμφωνα με τις οδηγίες που θα λάβουν από την κα Σαββινίδου την Τετάρτη 25/11.

 Οι απόφοιτοι θα υποβάλουν την Αίτηση – Δήλωση σε προθεσμία που θα οριστεί και θα ανακοινωθεί σε επόμενο στάδιο.

Στους συνδέσμους που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε την Αίτηση – Δήλωση, τις Οδηγίες, τα Μαθήματα και τους Συντελεστές βαρύτητας, την Αίτηση για τα Μουσικά τμήματα και τον Κατάλογο Μουσικών Οργάνων.

Η συμπληρωμένη Αίτηση – Δήλωση και σκαναρισμένη η Ταυτότητα του υποψηφίου θα πρέπει να αποσταλούν ως εξής:

  • α)  στο μέιλ : secdlyceegr@lfh.gr και στο μέιλ Ioanna.Savvinidou@lfh.gr αν ο μαθητής είναι στο τμήμα Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής , 
  • β) στο μέιλ: secdlyceegr@lfh.gr και στο μέιλ marie.pavlou@lfh.gr, αν ο μαθητής είναι στο Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών 
  • γ) στο μέιλ:  secdlyceegr@lfh.gr και στο μέιλ kleopatra.siakka@lfh.gr αν ο μαθητής είναι στο Τμήμα Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας

γράφοντας στο ΘΕΜΑ το όνομα του μαθητή και το τμήμα του, το αργότερο έως και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος επιθυμεί, εντός του διαστήματος υποβολής, να τροποποιήσει την Αίτηση – Δήλωση που υπέβαλε, τότε θα πρέπει να στείλει νέα, με την ένδειξη “ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ”, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ζητώντας την τροποποίηση της προηγούμενης.

Σε επόμενο στάδιο και με νεότερες οδηγίες, οι μαθητές θα ενημερωθούν για τη διαδικασία ελέγχου της ορθότητας των στοιχείων, θα υπογράψουν και θα παραλάβουν ένα αντίγραφο της Αίτησης – Δήλωσης, το οποίο και θα φυλάξουν μέχρι το τέλος των εξετάσεων. 

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία (Τετάρτη 25 Νοεμβρίου έως και Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020) πρέπει να τηρηθεί από όλους τους μαθητές.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υποδιευθύντρια του Λυκείου, Ιωάννα ΣΑΒΒΙΝΙΔΟΥ στα τηλ. 2113009119 /693 615 11 33 ή στο μέιλ Ioanna.Savvinidou@lfh.gr

Σχετικές αναρτήσεις