Μεσημεριανές δραστηριότητες

Οι εγγραφές σε αυτού του είδους τις δραστηριότητες, που διεξάγονται κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών διαλειμμάτων, γίνονται απ’ευθείας στον καθηγητή της εκάστοτε δραστηριότητας. Ένα έντυπο εγγραφής θα δοθεί στο παιδί σας το οποίο πρέπει να συμπληρώσετε και υπογράψετε και στη συνέχεια να επιστραφεί στον καθηγητή.

Τεχνικές Τσίρκου

Δραστηριότητα η οποία συνδυάζει διαφορετικές τεχνικές θεάματος και θα γίνεται κάθε Πέμπτη 12:00-12:45 (5η ώρα). Σαν συμπλήρωμα της προτεινόμενης κάθε Παρασκευή αντίστοιχης δραστηριότητας αναπτύσσει το δημιουργικό πνεύμα μέσω της εκφραστικής κίνησης και ενός παιγνιώδους σεναρίου, με στοιχεία από ζογκλερικά και «μαγικά κόλπα».

Η εγγραφή γίνεται απ’ευθείας στο κ. Collard

Καλαθοσφαίριση

Η καλαθοσφαίριση, το ευρέως σε όλους γνωστό μπάσκετ, αναπτύσσει την έννοια της τακτικής και ενδυναμώνει την ομαδικότητα. Συμβάλλει ενεργά στη γενικότερη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των εφήβων.

Η Anaïs Bouxin, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, έχει τη χαρά να υποδεχτεί τους μαθητές του γυμνασίου και λυκείου και των δύο τμημάτων ​​​​​κάθε Τετάρτη 12h47 - 13h37 (6η ώρα)

Η εγγραφή γίνεται απ’ευθείας στην κα Bouxin.

Αθλήματα ρακέτας

Τα αθλήματα ρακέτας, ως ευχάριστες δραστηριότητες προσβάσιμες σε όλους, αναπτύσσουν το συντονισμό της κίνησης και την έννοια της τακτικής.

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12h00 - 12h45 (5η ώρα), ο κ. Διακονής θα έχει τη χαρά να υποδεχτεί τους μαθητές του γυμνασίου και των δύο τμημάτων στο πλαίσιο διοργάνωσης εσωτερικού πρωταθλήματος  αντιπτέρισης (badminton).

Η εγγραφή γίνεται απ’ευθείας στoν κ. Διακονή.

Ποδόσφαιρο

Πολύ διαδεδομένο άθλημα με μεγάλη απήχηση στους νέους. Οι συμμετέχοντες μαθητές θα αναπτύξουν το ομαδικό πνεύμα και την έννοια της τακτικής μέσω της διασκέδασης και της εξάσκησης στο γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα του σχολείου μας.

Ο Pascal Duchemin, καθηγητής φυσικής αγωγής, έχει τη χαρά να υποδεχτεί τους μαθητές του γυμνασίου και των δύο τμημάτων για να λάβουν μέρος στο εσωτερικό πρωτάθλημα (interclasses) κάθε Τρίτη 12h00 - 12h45 (5η ώρα).

Ο Γιώργος Διακονής, ​​​​​​​ καθηγητής φυσικής αγωγής,​​​​​​​  έχει τη χαρά να υποδεχτεί τους μαθητές του Λυκείου και των δύο τμημάτων στο πλαίσιο διοργάνωσης εσωτερικού πρωταθλήματος κάθε Πέμπτη 12.47-13.37 (6η ώρα)

Η εγγραφή γίνεται απ’ευθείας στoυς καθηγητές.

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΑΞΕΙΣ

ΗΜΕΡΑ

ΩΡΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΣΙΡΚΟΥ

Μαθητές Γυμνασίου και των δύο τμημάτων

Πέμπτη

H5

Frantz Collard

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ INTERCLASSES

Μαθητές Γυμνασίου και των δύο τμημάτων

Τρίτη

H5

Pascal Duchemin

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ INTERCLASSES Μαθητές Λυκείου και των δύο τμημάτων Πέμπτη Η6 Γιώργος Διακονής

BADMINTON

Μαθητές Γυμνασίου και των δύο τμημάτων

Τρίτη & Πέμπτη

H5

Γιώργος Διακονής

BASKET ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ​​​​​​​

Μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου και των δύο τμημάτων Τετάρτη​​​​​​​ H6 Anais Bouxin