Καλοκαιρινό Πρόγραμμα 2017 - Γενικές Προϋποθέσεις - Όροι εγγραφής και πληρωμής

Η Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά οργανώνει, καθημερινές καλοκαιρινές δραστηριότητες που απευθύνονται σε παιδιά νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου για δύο εβδομάδες των θερινών διακοπών από την 26 Ιουνίου έως και την 7 Ιουλίου.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πλαισιώνεται στα γαλλικά, από συντονιστές και καθηγητές που επιλέγονται από τη διοίκηση του σχολείου για την ικανότητα και την εμπειρία τους με τα παιδιά.

1. Γενικές προϋποθέσεις
 1. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα προτείνεται υπό μορφή εβδομαδιαίας ενότητας από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή, η όπως για ενδεικνυόμενες περιόδους στο έντυπο εγγραφής . Η μη συμμετοχή στο σύνολο των ημερών της εγγεγραμμένης ενότητας/ περιόδου δεν δίνει το δικαίωμα για κάποια έκπτωση.
 2. Καλωσορίζουμε τα παιδιά από τις 8 η ώρα το πρωί. Οι δραστηριότητες αρχίζουν στις 9 πμ. και ολοκληρώνονται στις 16:45μ.μ. Η αναχώρηση με πούλμαν ή με γονείς γίνεται μέχρι τις 17μ.μ.
 3. Οι δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα μέσα στην Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά, εκτός από την κολύμβηση και τις εξόδους που προτείνονται, κάθε Τετάρτη για τα mini-camps και κάθε Παρασκευή για τα junior-camps.
 4. Η σύμβαση της ασφάλειας που προσυπογράφεται από το σχολείο προσφέρει τις εγγυήσεις που απαιτούνται τόσο για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων μέσα στο χώρο του σχολείου όσο και εκτός.
 5. Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, τα παιδιά βρίσκονται υπό την ευθύνη των συντονιστών που τα πλαισιώνουν.
 6. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα οργανώνεται σε ομάδες για όλες τις δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία ( 4-6 ετών, 6-8 ετών, 8-11 ετών, 11-14 ετών).
 7. Τα παιδιά του νηπιαγωγείου (4-6 ετών) επωφελούνται από ένα ειδικό πρόγραμμα και φιλοξενούνται σε έναν ανεξάρτητο χώρο ειδικά σχεδιασμένο για μικρά παιδιά.
 8. Προτείνεται προαιρετικά μία υπηρεσία για τα δρομολόγια λεωφορείων. Η πραγματοποίηση της υπηρεσίας αυτής προϋποθέτει έναν ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων. Οι διαδρομές καθορίζονται από το σύνολο των αιτήσεων που θα υποβληθούν. Οι στάσεις καθώς και οι ώρες διέλευσης θα ανακοινωθούν στους γονείς που συμμετέχουν σε αυτή την υπηρεσία την Παρασκευή της προηγουμένης εβδομάδας της συμμετοχής των καλοκαιρινών προγραμμάτων.
 9. Προτείνεται προαιρετικά μία υπηρεσία για σίτιση (Μεσημεριανό γεύμα) με εγγραφή ανά εβδομάδα.
2. Όροι πληρωμής
 1. Οι αιτήσεις εγγραφής αρχίζουν από τις 20 Μαΐου. Για λόγους οργάνωσης, σας ζητούμε να προχωρήσετε στην εγγραφή των παιδιών σας το γρηγορότερο δυνατόν.

  Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν στην ηλεκτρονική σελίδα: http://lfh.edu.gr/aes/el/camp-inscription

  ή να κατατεθούν στη Γραμματεία του Δημοτικού ή στη Γραμματεία του Γυμνασίου ή στο Ταμείο του σχολείου.
 2. Οι εγγραφές θα επικυρώνονται μέσα στο όριο των διαθέσιμων θέσεων, με βάση τη σειρά παραλαβής των συμπληρωμένων και υπογεγραμμένων εντύπων, και συνοδευόμενων της καταβολής του ποσού μιας εβδομάδας για κάθε παιδί (συν την πρόσθετη χρέωση για όσους επιθυμούν λεωφορείο).
3. Τιμές

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν όλες τις προγραμματισμένες δραστηριότητες, την ασφάλεια καθώς και δύο κολατσιά, πρωί και απόγευμα.

Προαιρετικά με επιπλέον χρέωση: Υπηρεσία σχολικού λεωφορείου - το μεσημβρινό γεύμα (ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο)

 

Τιμή για ένα παιδί

Τιμή για κάθε επιπλέον παιδί

10% έκπτωση

Για 1 εβδομάδα

190 €

171 €

Για 2 εβδομάδες

350 €

315 €

Δρομολόγιο λεωφορείου *

Για μια εβδομάδα

 

Ζώνη Α: 50 €

Ζώνη Β : 55 €

 

Ζώνη Α : 50 €

Ζώνη Β: 55 €

Μεσημβρινό γεύμα

Για μια εβδομάδα

 

20 €

 

20 €

* Ζώνη 1 : κέντρο και περιοχές κοντινές στην Αγία Παρασκευή

Ζώνη 2 : Απομακρυσμένες περιοχές

(Όλες οι περιοχές της Αθήνας δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις γραμμές του καλοκαιρινού προγράμματος, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στο 6937086670 για περισσότερες πληροφορίες)

4. Τρόποι πληρωμής

Όλες οι πληρωμές θα πραγματοποιούνται στις οικονομικές υπηρεσίες του Λυκείου ως εξής:

 • στο ταμείο του σχολείου, από τις 9 πμ. έως τις 2 μμ.
 • με κατάθεση σε έναν από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς:

Παρακαλούμε να μας στείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή φαξ, αναγράφοντας το όνομα του εγγεγραμμένου παιδιού και τον αριθμό των προπληρωμένων εβδομάδων

(caisse@lfh.gr / φαξ : 211 300 91 42)

ALPHA BANK ή EUROBANK

compte n° 138002002001940 Compte n° 00 2600459 10200348325

SWIFT CODE CRBAGRAAXXX SWIFT CODE ERBKGRAA

IBAN GR0701401380138002002001940 IBAN GR0802600450000910200348325

 

΄Οροι πληρωμών

Κατά την εγγραφή: Προπληρωμή μίας εβδομάδας ανά παιδί (συν χρέωση λεωφορείου ή/και φαγητό για όσους το επέλεξαν).

Πληρωμή υπολοίπου: Πριν από τις 20 Ιουνίου 2017 (αφορά τα εγγεγραμμένα παιδιά για 2 εβδομάδες).

Θα σας αποσταλεί απόδειξη, με την είσπραξη του συνολικού ποσού.

5. Ακυρώσεις
 1. Σε περίπτωση ακύρωσης της εγγραφής του συμμετέχοντος, από 8 ημέρες και περισσότερο της επιλεγμένης περιόδου, θα παρακρατηθεί το ποσό των 50€.
 2. Κανένας συμμετέχων που ακυρώνει την εγγραφή του, σε διάστημα λιγότερο από 8 ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου, δεν δικαιούται επιστροφή χρημάτων.
 3. Καμία διακοπή των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων από την πλευρά του συμμετέχοντος για οποιαδήποτε αιτία και καμία υπαναχώρηση σε ορισμένες δραστηριότητες της σύμβασης, δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει δικαίωμα για επιστροφή χρημάτων.
 4. Ακύρωση και τροποποίηση των όρων της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά:

Η πραγματοποίηση των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων προϋποθέτει έναν ελάχιστο αριθμό 40 συμμετεχόντων και έναν ορισμένο αριθμό παιδιών στις ηλικιακές ομάδες.

Σε περίπτωση αδυναμίας εξασφάλισης της ομαλής ροής του αρχικά προβλεπόμενου συνόλου ή μέρους του προγράμματος, Η Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά διατηρεί το δικαίωμα να το τροποποιήσει ή ακόμα και να το ακυρώσει. Σε αυτό το ενδεχόμενο οι οργανωτές θα ειδοποιήσουν τους γονείς εγκαίρως.

Τα εκταμιευθέντα ποσά για τις  δραστηριότητες που δεν θα πραγματοποιηθούν θα επιστραφούν στο σύνολό τους ή κατ’επιλογή των οικογενειών θα μπορούσαν να αποτελέσουν προκαταβολή των διδάκτρων της σχολικής χρονιάς 2017/2018.